Fliser

Uanset om det er til terrasse, gangarealer eller anden belægning i haven, eller der skal anlægges indkørsel er lægning af fliser noget man selv kan gå til, eller få professionelle til at hjælpe med.

Mange vælger beton-fliser som flise til især terrasser indkørsel, og her kan brugte fliser sagtens bruges. Det erdog vigtigt at være opmærksom på tykkelse og areal for at sikre at man får den rette flise til den belastning flisen vil blive udsat for.

Til både terrasser og gangarealer for eksempel i og omkring haven kan og anlægges med eksempelvis flotte brugte natursten, der nær mest kun bliver flottere af at have nogle år på bagen, hvor de har kunne udvikle lidt slid og patina. man får med natursten en indbydende belægning der integrerer flot med naturen, og giver et behageligt visuelt udtryk.

Fliser i natursten kommer i mange former og materialer, populært er f.eks fliser og sten i skiffer og granit

Der blev desværre ikke fundet annoncer indenfor den valgte kategori.

Dansk Genbygs sælgervirksomheder arbejder på højtryk for at få oprettet annoncer, så selvom du ikke finder det du søger i dag udvides antallet af annoncer hele tiden, og der kommer nye varer til dagligt.