Udendørs belysning

Hos Dansk Genbyg har vores sælgere typisk et stort udvalg indenfor udendørs belysning. Det er typisk lamper som væglamper, bedlamper,  havelamper, samt forskellige andre typer af have belysning. 

Men det kan også være mere specielle former for belysning så som lygtepæle, projektører, lysmaster, lyssensorer med videre, der eksempelvis kan benyttes til at kaste lys over gårdspladsen, en lagerhal, indkørsel eller lignende. Vores sælgere sælger typisk brugte lamper og udendørs belysning, men det hænder også at nye lamper finder vej til Dansk Genbyg, det kan for eksempel være i forbindelse med restpartier, overskudsvarer og tilsvarende.

Så står du og mangler lamper, lygter eller anden form for belysning til at lyse op udenfor, så er der en god chance for at du kan finde det du leder efter hos Dansk Genbyg, til at kaste lys når mørket falder på.

Der blev desværre ikke fundet annoncer indenfor den valgte kategori.

Dansk Genbygs sælgervirksomheder arbejder på højtryk for at få oprettet annoncer, så selvom du ikke finder det du søger i dag udvides antallet af annoncer hele tiden, og der kommer nye varer til dagligt.