Trægulve

Der er en helt særlig charme og sjæl i gamle brugte trægulve. Det slid og patina som et trægulv af ældre dato har opnået, er ikke noget man selv kan frembringe, og både ældre og nyere huse og lejligheder kan få en unik atmosfære ved at få lagt et flot brugt trægulv. Når man anlægger gulv med brugte gulvbrædder af træ er man ofte efter at få det slidte og autentiske udtryk, men andre gange vil det også give et rigtig flot resultat at slibe de gamle gulvplanker ned, og eksempelvis oliebehandle eller lakere dem, og dermed få et nyere udtryk fra de brugte slidte gulve.


Mange af Dansk Genbygs sælgere kommer jævnligt i besiddelse af sådanne træ gulve, så der er en god chance for at finde et flot brugt gulv hos os i form af for eksempel egeplanker, fyrplanker, skibsplanker og lignende.

Højkantsparket, Eg, massiv, 24 mm, 27 kvm

Massiv ubehandlet eg højkantsparketgulv. Hver “stav” måler; længde: 160mm bredde: 8mm højde/tykkelse: 24mm. Ca. 27 kvm. Billede 2 viser gulv lagt og behandlet med natursæbe med hvid pigment, kan også olieres eller lakeres.
kr 4104,00