Gulve

Hos Dansk Genbyg finder du både brugte gulve, og nye gulve.

De nye gulve du kan finde hos Dansk Genbyg er typisk restpartier, eller 2. sortering som følge af mindre ridser eller fejl der gør at de ikke kan sælges som 1. sortering. Det betyder at du hos Dansk Genbyg kan finde kvalitets gulve til meget fornuftige priser.

Brugte gulve fra vores sælgere hos Dansk Genbyg, stammer ofte fra nedrivninger eller restaureringer, og spænder bredt fra gulve der har både historie og patina, til gulve af nyere dato. Brugte gulve skaber ofte et helt specielt udtryk og stemning hvis det bliver benyttet de rigtige steder. Brugte gulve af for eksempel flotte slidte terrakotta tegl fliser, naturstensgulve af eksempelvis granit, keramik gulve/fliser, eller smukke slidte trægulve, kan give et både smukt og slidstærk gulv, der kan være med til at give et rum mere sjæl, harmoni og ro.
Uanset om det bliver benyttet i et nyere hus, som en del af en restaurering af en gammel bygning - eller i forbindelse med reparationer på et eksisterende lignende gulv kan det give rigtig god mening at benytte brugte gulve.

Uanset om du leder efter nye eller brugte gulve, kan du finde det hos os.til gode priser.

Højkantsparket, Eg, massiv, 24 mm, 27 kvm

Massiv ubehandlet eg højkantsparketgulv. Hver “stav” måler; længde: 160mm bredde: 8mm højde/tykkelse: 24mm. Ca. 27 kvm. Billede 2 viser gulv lagt og behandlet med natursæbe med hvid pigment, kan også olieres eller lakeres.
kr 4104,00