Gulve

Hos Dansk Genbyg finder du både brugte gulve, og nye gulve.

De nye gulve du kan finde hos Dansk Genbyg er typisk restpartier, eller 2. sortering som følge af mindre ridser eller fejl der gør at de ikke kan sælges som 1. sortering. Det betyder at du hos Dansk Genbyg kan finde kvalitets gulve til meget fornuftige priser.

Brugte gulve fra vores sælgere hos Dansk Genbyg, stammer ofte fra nedrivninger eller restaureringer, og spænder bredt fra gulve der har både historie og patina, til gulve af nyere dato. Brugte gulve skaber ofte et helt specielt udtryk og stemning hvis det bliver benyttet de rigtige steder. Brugte gulve af for eksempel flotte slidte terrakotta tegl fliser, naturstensgulve af eksempelvis granit, keramik gulve/fliser, eller smukke slidte trægulve, kan give et både smukt og slidstærk gulv, der kan være med til at give et rum mere sjæl, harmoni og ro.
Uanset om det bliver benyttet i et nyere hus, som en del af en restaurering af en gammel bygning - eller i forbindelse med reparationer på et eksisterende lignende gulv kan det give rigtig god mening at benytte brugte gulve.

Uanset om du leder efter nye eller brugte gulve, kan du finde det hos os.til gode priser.

Der blev desværre ikke fundet annoncer indenfor den valgte kategori.

Dansk Genbygs sælgervirksomheder arbejder på højtryk for at få oprettet annoncer, så selvom du ikke finder det du søger i dag udvides antallet af annoncer hele tiden, og der kommer nye varer til dagligt.