Om Dansk Genbyg

Om Dansk Genbyg

Dansk Genbyg bygger på idéen om at samle alle genbrugs og overskuds- byggematerialer ét sted, øge tilgængelighed og afsætningsmuligheder, samt understøtte det bæredygtige byggeri. Der er i dag en stærk tendens til at byggebranchen søger mod mere bæredygtige løsninger og det at tænke store dele genanvendte byggematerialer ind i nybyggeri, bliver mere og mere aktuelt.

Som køber på www.danskgenbyg.dk kan du, som eksempelvis håndværker, rådgiver eller selvbygger, lynhurtigt få overblikket over tilgængelige materialer på markedet og søge inspiration til dit næste byggeprojekt.

Som virksomhed og sælger på www.danskgenbyg.dk får du adgang til Danmarks største virtuelle markedsplads for genbrugs- byggematerialer. Præsenter dine varer i en professionel løsning, skræddersyet til branchen og henvendt specifikt til dine kunder.

Vision

Visionen for Dansk Genbyg er at formidle køb og salg af genbrugs- byggematerialer af høj kvalitet, til gavn for miljøet og fremtidens bæredygtige byggeløsninger

Værdier

Dansk Genbyg er stiftet med det formål at fremme genanvendelsen af byggematerialer og undgå unødvendig spild. Vi tror på at ved at tænke cirkulær økonomi i forbindelse med produktion og forbrug, kan vi gavne miljø og omgivelser til gavn for os alle

Målsætning

Dansk Genbyg vil være markedsledende i at forbinde købere med genbrugsmaterialer til byggeri, design og anlæg. Vi vil være det sted man kigger først, når man søger genbrugs og overskuds- byggematerialer til sit byggeri.

... omstilling til en cirkulær dansk økonomi frem mod 2035 vil kunne øge BNP med op til 45 mia. kr. ekstra svarende til en 1,4 pct. stigning, give en øget eksport på 3-6 pct., en øget arbejdsindkomst svarende til over 13.000 ekstra job, et reduceret dansk CO2-fodaftryk med 3-7 pct. og et op til 50 pct. mindre ressourceforbrug

Holdet bag Dansk Genbyg

Bag Dansk Genbyg står en række personer med forskellig baggrund og kompetencer der tilsammen skal sørge for at Dansk Genbyg kommer til at understøtte den vision vi har, for at understøtte det bæredygtige og ansvarlige byggeri i Danmark. Holdet består af mennesker med indgående kendskab til branchen, erfaring med at levere og drive internet baserede løsninger - og et ønske om at hjælpe til med at gøre verden en smule grønnere og mere bæredygtig.